El nostre institut

dilluns, 11 de gener del 2016

ADI SHAKTI MANTRA

Ek ong kar, sat nam, siri wahe guru.
Es tracta de l'Adi shakti mantra i és molt potent per despertar l'energia kundalini i suspendre la ment en èxtasi. El seu significat és el següent: ek és u, l'essència de tot; ong és la vibració primordial de la qual naix tota creativitat; kar és "creació"; sat és "veritat"; nam, "nom", siri, "gran"; wha, "èxtasi", i guru és "saviesa".
Ek ong kar sat nam es podria traduir com "Jo sóc un amb la divinitat i la resta de la creació, aquesta és la meua vertadera identitat. Siri wa(he) guru seria "que gran és l'èxtasi de la vertadera saviesa, que gran és percebre la meua vertadera identitat".
Cantar aquest mantra, anomenat també la Crida del matí, obri tots els chakres, carrega els centres solars i connecta l'esperit amb l'esperit universal.
És molt important mantenir el tancament del coll mentre es recita, és a dir, no s'ha de deixar anar el cap cap arrere, sinó mantindre el coll recte amb la barbeta col·locada cap a dins (és a dir, la posició en què us insistisc sempre). Les mans es poden posicionar en Gyan mudra o sobre el cor.
Ací teniu la versió de Snatam Kaur.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada