El nostre institut

dimarts, 23 de maig del 2017

COMIAT

Estimats alumnes, finalment hem arribat al final del vostre trajecte en el nostre institut. Sembla que fou ahir quan començàreu un curs ple d'esperances i pors, preparant ja les ales per volar lluny i començar cadascú el seu destí. Després de huit mesos d'esforços, treball, disgustos, rises, moments d'angoixa però també d'alegria i compenetració, per fi hem arribat al final. He de comunicar-voss que per a mi és sempre un privilegi i un honor compartir les vostres vides i ser testimoni dels vostres avanços i procés de maduració. Gràcies per deixar-me estar present en eixos moments i tractar-me sempre amb respecte i estima, a vegades com una mestra o una guia, a vegades com una amiga... No us oblidaré mai i sempre tindreu un lloc en el meu cor perquè hi ha moments viscuts amb vosaltres que em fan sentir privilegiada per poder exercir aquesta professió.
Només us desitge bona barca i bon vent per navegar per les proceloses aigües de la vida que ara inicieu. Recordeu per al futur moltes de les experiències que hem compartit en classe: la importància de ser agraïts, trobar allò en què podem servir els altres, compartir i, sobretot, dedicar un xicotet espai en les nostres vides per a la calma i el silenci, per poder retrobar-nos sempre.Espere que la vostra vida estiga plena d'Ítaques, com en el poema de Konstantin Kavafis,  i recordeu que el plaer no es troba en l'arribada a la destinació sinó en el viatge en si. Segurament trobareu tempestes en el vostre viatge vital, però les dificultats us faran créixer i sobretot no us oblideu de RESPIRAR. Recordeu sempre que la respiració calmarà la vostra ment i us connectarà amb la vostra essència. Parafrasejant el famós vers de J.V. Foix que dóna títol al nostre bloc "És quan RESPIRO que hi veig clar". SAT NAM!
Us desitge a tots que passeu un meravellós estiu, ple d'aventures, de viatges, de coneixences i esperances. I també de bicicletes, com en la cançó que us deixe dels Blaumut.


2 comentaris: