El nostre institut

dijous, 30 de setembre del 2021

CRITERIS DE QUALIFICACIÓ I AVALUACIÓ

 En l'asignatura de Valencià: llengua i literatura (comentari de text) la nota d'avaluació es traurà basant-se en els següents criteris:

- 90 % de la nota es basarà en l'examen de comentari de text (que en la 1a avaluació es podria repartir entre dos exàmens -un amb matèria dels apartats Comprensió lectora + Anàlisi lingüística que valdria un 80%- més un altre examen de lectura sobre les preguntes de literatura que valdria un 10%). Serà el grup qui decidirà en la primera avaluació si fa l'examen de l'últim apartat per separat o tot junt en un examen. Les altres dues avaluacions tota la matèria entrarà en un únic examen.

- 10% per la realització de les preguntes relatives a la lectura obligatoria que entren en l'apartat Expressió i reflexió crítica.

Aquesta matèria és d'avaluació contínua, per la qual cosa si s'aprova l'examen final s'aprovarà l'assignatura. No obstant això, la professora també realitzarà la mitjana de les tres avaluacions i posarà la nota que siga més favorable a l'alumne/a.

Atés que l'assignatura és d'avaluació contínua, si una alumne/a falta a l'examen no se li repetirà expresament la prova i s'haurà de presentar en la possible recuperació o recuperarà a l'avaluació següent, ja que l'assignatura és d'avaluació contínua, com s'ha dit abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada