El nostre institut

divendres, 21 d’octubre del 2016

VISUALITZACIÓ CREATIVA DE LA SETMANA

Després de fer una introducció a la relaxació, amb un “Aquí-Ara” respirant profundament i conscientment  passarem a fer una visualització creativa.  
Imagina els teus pulmons com respiren; (pausa i silenci llarg);.. Observa els colors, la viscositat (pausa i silenci llarg); observa com s’unflen i es desunflen (pausa i silenci llarg). Mira la seua forma, nota com l'aire va omplint cada espai dels teus pulmons (pausa). Ara observa com arriba la sang als teus bronquiols, com es va produint l'intercanvi d'oxigen i anhídrid carbònic (pausa llarga). Realment pots veure eixe intercanvi perquè l'oxigen és de color blanc i l'anhídrid carbònic és fosc (pausa).
Observa la teua sang, roja, calenta, plena d'oxigen, que comença a desplaçar-se des dels pulmons. Observa com corre per les teues artèries, sent el soroll que fa fregant per les parets de les venes, escolta atentament el soroll que fa (pausa llarga). Aquesta sang plena l'oxigen es va repartint per tot el teu cos: arriba al teu cor i aquest la bombeja a tot el cos. Notes com et corre pels braços fins a la punta dels dits (pausa), també arriba als teus òrgans, al teu fetge (pausa), als teus renyons (pausa), al teu estómac (pausa), baixa per les teues cames i arriba fins a l'última punta dels dits dels peus (pausa llarga).
Arriba fins a la part més recòndita dels teus ossos i de les teues cèl·lules i allà per on passa va deixant l'energia vivificadora de l'oxigen. Observa atentament com totes les cèl·lules del teu cos es van alimentant amb cada nova inspiració. Pausa llarga.
Ara et sents absolutament relaxat/da i ple d'energia. Saps que al teu interior hi ha una font inesgotable de vida i energia que ningú et pot llevar. (Pausa)
Finalment, gaudeix d'aquesta sensació de plenitud i a poc a poc vés obrint els teus ulls.

Música per a la visualització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada