El nostre institut

diumenge, 4 de desembre del 2016

MEDITACIÓ DE LA SETMANA

Aquesta setmana començarem a fer meditació amb mantra, ajustant-la a la respiració.
El mantra d'aquesta setmana és Wahe Guru és el mantra de l'èxtasi. No hi ha una traducció exacta. "Jio" és una variant afectuosa però alhora respectuosa de la paraula "jee", que significa "ànima".
Si es pogués expressar amb paraules, seria una cosa així: indescriptible és la bellesa de la Saviesa Universal, indescriptible la bellesa de l'Ànima.
EFECTE: Aquest mantra t'aporta relaxació, fortalesa i claredat mental. Aporta la capacitat infinita d'experimentar el poder de l'ànima en aquest moment. Jió significa ànima.
És un bon mantra per a algú que està tenint un problema de tipus emocional. Aquest és un mantra que potencia la felicitat. Aquest mantra també té el poder d'allunyar pors i limitacions brindant l'experiència de total felicitat i infinitud.
TÈCNICA: Cantar aquest mantra 8 vegades per respiració, si es fa honestament, pot canviar completament el teu destí. Aquesta setmana el cantarem amb el mudra de la flor de lotus, que correspon al chakra del cor i obri el nostre cor. Cantarem (mentalment o físicament, segons cadascú vulga, el mantra WAHE GURU, WAHE GURU, WAHE GURU, WAHE JIO.
POSTURA: Seu amb els peus creuats en posició fàcil. Mans a Gyan Mudra. Si això t'és difícil, seu en una cadira amb els dos peus a terra.Waheguru wahe jio.

Ací teniu l'enllaç amb l'altra versió del Wahe guru que hem treballat en classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada