El nostre institut

dilluns, 20 de maig del 2019

ÚLTIMA MEDITACIÓ DEL CURS

Igual que en anys anteriors m'agradaria acabar l'última setmana d'aquest curs amb el mantra APP SAHAEE HOA, que és una mantra d'agraïment i de prosperitat.
APP SAHAEE HOA, SACHE DA, SACHA DOA, HAR, HAR, HAR (Traducció: el creador s'ha tornat el meu protector, allò més vertader de la veritat té cura de  mi)

He triat aquest mantra perquè és un mantra de d'agraïment i prosperitat i, per tant, de protecció. La paraula prosperitat s'ha pervertit en la nostra cultura i la relacionem només amb els diners i els béns materials, però en realitat és una cosa més simple: està relacionada amb l'equilibri interior i la felicitat que proporciona estar satisfet i agraït amb allò que tenim. La prosperitat només pot fluir a través d'éssers agraïts, perquè qui està agraït, comparteix, i qui comparteix, rep més. Per tant, ens convertim en canals de prosperitat.

Mudra
En posició còmoda (amb cames creuades o en una cadira, si no podem), col·loquem en posició correcta la nostra columna vertebral i les cervicals. Situem les dues mans sobre el cor -l'esquerra sobre la dreta- i cantem el mantra d'11 a 31 minuts) .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada