El nostre institut

dimarts, 24 de maig del 2016

MEDITACIÓ FINAL: APP SAHAEE HOA

Per acabar la setmana i el curs he elegit aquest mantra: APP SAHAEE HOA, que és una mantra d'agraïment i de prosperitat.
APP SAHEE HOA, SACHE DA, SACHA DOA, HAR, HAR, HAR (Traducció: el creador s'ha tornat el meu protector, allò més vertader de la veritat té cura de  mi)

He triat aquest mantra perquè és un mantra de d'agraïment i prosperitat i, per tant, de protecció. La paraula prosperitat s'ha pervertit en la nostra cultura i la relacionem només amb els diners i els béns materials, però en realitat és una cosa més simple: està relacionada amb l'equilibri interior i la felicitat que proporciona estar satisfet i agraït amb allò que tenim. La prosperitat només pot fluir a través d'éssers agraïts, perquè qui està agraït, comparteix, i qui comparteix, rep més. Per tant, ens convertim en canals de prosperitat.

Mudra
En posició còmoda (amb cames creuades o en una cadira, si no podem), col·loquem en posició correcta la nostra columna vertebral i les cervicals. Situem les dues mans sobre el cor -l'esquerra sobre la dreta- i cantem el mantra d'11 a 31 minuts) .



1 comentari:

  1. Hola Esther, He hecho un selectivo para practicar, esto días te he buscado por el instituto y no te he encontrado, me preguntaba si podía mandártelo escaneado por e-mail para que le eches un vistazo, saludos.

    ResponElimina