El nostre institut

diumenge, 11 de setembre del 2016

MISSATGE DE BENVINGUDA

Benvinguts, estimats alumnes de segon de batxillerat del curs 2016-2017. Aquest serà el vostre últim curs en aquest centre que us va veure arribar ja fa uns anys com a unes criatures.
Enguany el departament de Valencià funcionarà per segon any consecutiu sense llibre de text i tota la matèria de l'assignatura Valencià: llengua i literatura s'organitzarà en format de bloc. Us haureu d'acostumar a consultar habitualment el bloc i descarregar els materials que s'hi penjaran amb freqüència. També un agrairia gaudir una certa retroalimentació de part vostra i que féreu comentaris a les entrades que us semblaren interessants.
Enguany serà un curs una mica més especial, ja que com sabeu aquest curs serà el primer de segon de batxillerat amb la nova llei LOMQUE. Fins el moment no sabem com serà la prova final, si es tractarà d'un examen de revalida o si hi haurà també una prova per part de les diferents universitats. Comencem el curs una mica a cegues però abans de finals de novembre ja haurem de saber en què consistirà la prova final., que no hauria de ser molt diferent d'allò que s'estava fent fins ara.
El curs passat vam iniciar ja una experiència encaminada a tractar de lidiar amb l'estrés que sol produir-se en aquest curs. Dedicarem els primers minuts de la classe a treballar tècniques de respiració i relaxació per tal d'aprendre a controlar l'ansietat. Cada setmana un explicaré una tècnica de respiració o pranayama que practicarem durant els cinc primer minuts de classe, per tant us pregue la màxima puntualitat per tal de no perdre el temps.
No cal dir que aquest tipus d'activitat és absolutament voluntari i qui no vulga participar-hi no caldrà que ho faça, encara que demane el màxim respecte per als companys que sí vulguen fer-ho.
Bona sort a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada