El nostre institut

divendres, 19 de maig del 2023

ORGANITZACIÓ I PLANIFICACIÓ DE L'ESTUDI

 Ací teniu un enllaç a un document de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) sobre com organitzar i planificar l'estudi. Són consells molt sòlids, validats en estudis sobre els mecanismes d'aprenentatge del cervell humà, que ens poden ajudar a traure el major benefici possible de la nostra inversió d'energia i temps estudiant.

Recordeu que la ment funciona igual que el nostre cos: et retorna en la mateixa mesura que hi inverteixes. De la mateixa manera que si volguera aconseguir un cos esvelt, flexible, fort, harmònic i bonic sabria que hauria de dedicar temps a exercitar-me, cuidar la meua alimentació, descansar el temps suficient, dedicar-li temps, atenció, amor i energia; igualment ocorre amb la resta dels nostres "cossos"(mental, emocional, espiritual). Si vull que "cresquen", que es facen forts, he d'exercitar-los, mimar-los, donar-los el millor per al seu creixement, dedicar-hi el meu temps i energia. 

En aquesta època en concret de la vostra vida se us està exigint un esforç mental molt exigent i si vosaltres cuideu el vostre cervell, la vostra ment, el vostre cos i el vostre esperit de manera extraordinària, els resultats no podran ser menys que extraordinaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada