El nostre institut

dimarts, 1 de setembre del 2015

Missatge de benvinguda

Estimats alumnes de segon de batxillerat, comencem una última aventura en l'institut que us ha vist arribar com a unes criatures i que al final d'aquest curs deixareu convertits en adults.
Enguany el departament de Valencià ha decidit prescindir del llibre de text i organitzar tota la matèria de  l'assignatura Valencià: llengua i literatura en format de Bloc. Us haureu d'acostumar a consultar freqüentment el bloc i a descarregar molt del material que s'hi penjarà i també us agrairia una certa retroalimentació i que donareu la vostra opinió sobre molts dels temes i materials que hi veurem.
Com que segon de batxillerat es tracta d'un curs molt exigent i que pot augmentar el nivell d'estrés en molts de vosaltres, també he pensat dedicar una part molt breu del nostre temps (però espere que molt efectiva) a treballar tècniques de respiració per tal de controlar els estats d'ansietat i l'estrés. Cada setmana us explicaré una tècnica de respiració o pranayama que practicarem durant els cinc primers minuts de la classe, per tant un pregue la màxima puntualitat per tal de no perdre el temps.
No cal dir que aquest tipus d'activitat és absolutament voluntari i qui no vulga participar-hi no caldrà que ho faça, encara que es demanarà el màxim respecte per als participants.
Molta força i bona sort per a tots!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada