El nostre institut

dissabte, 17 d’octubre del 2015

PREPAREM EL NOSTRE SANKALPA PERSONAL

Són incomptables els llibres que relaten experiències sobre els efectes del pensament positiu i l'optimisme. Els estudiosos no tenen cap dubte: el poder de la ment és incommensurable ... i desconegut. Les paraules, els sons, les frases són energia pura que modifica les estructures cerebrals. D'aquí el poder del cant dels mantres. Cada frase té associada una energia d'una determinada freqüència vibratòria i el nostre cos és una caixa de ressonància que vibra amb cada freqüència de manera diferent. Quan el nostre cervell emet amb una determinada freqüència sintonitza amb les energies de la mateixa freqüència. Si estem tot el dia pensant negativament, atraiem la negativitat a la nostra vida. 
El sankalpa és una frase breu que dissenyem exclusivament per a nosaltres. Una frase que resumeix l'anhel més profund o més urgent del nostre esperit. És l'expressió d'allò en què volem que la nostra vida o el nostre ésser es convertisquen: "La meua vida és plena de salut, amor i harmonia". "El meu cos està sa i fort ". "Tinc confiança en mi". "Vaig a dormir estupendament". "Superaré el curs de manera brillant "... Aquest tipus de frases, repetides en moments especials, van atraient a la nostra vida allò que s'enuncia o pensa. 
Un bon sankalpa no ha de contenir cap paraula negativa com "no", "mai", etc. Ha de ser absolutament positiva i no danyar cap altra persona. Els millors moments per repetir-la són només despertar-se i just abans de dormir. I durant qualsevol moment de relaxació. 
Vinga, us anime a crear el vostre sankalpa personal i utilitzar-lo diàriament com un mantra privat (us recomane que l'escriviu al principi per no oblidar-lo).  Doneu direcció i energia a la vostra ment!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada